Ilmoittautuminen vuoden 2018 TeenStreetille alkaa 1.1.2018

 

ts unshakeable

 


Kiitos vuoden 2017 TeenStreetistä!

Miten mahtava viikko meillä olikaan yhdessä - kiitos kaikille osallistujille, ja kiitos sinulle Jumala läsnäolostasi!

Toivottavasti näemme ensi vuonna samoissa merkeissä.

Vuoden 2018 TeenStreetin tiedot:
Ajankohta: 28. Heinäkuuta - 4. Elokuuta 2018.
Tapahtumapaikka: Oldenburg, Saksa

 

 

 Alla oleva informaatio on vielä vuodelta 2017. Päivitämme tiedot vuoden 2018 leirin tiedoiksi myöhemmin. 

 

1. Yleistä

TeenStreet on Operaatio Mobilisaation järjestämä yhteiskristillinen ja kansainvälinen nuorten leiri, jonka päämääränä on motivoida ja varustaa kristittyjä nuoria yhteistyössä seurakuntien kanssa:

• todelliseen ystävyyssuhteeseen Jeesuksen kanssa
• elämään uskoaan todeksi ja heijastamaan Häntä päivittäin omassa arjessaan
• antaa eväitä myös nuoria palveleville aikuisille

Seuraavan kerran TeenStreet järjestetään Offenburgissa, Saksassa 27.7. – 2.8.2017. Leirillä on joka vuosi vaihtuva teema. Tämän vuoden teemana on Unshakable; (Järkkymätön).
Näiltä sivuilta löydät tietoa siitä, mistä TeenStreetissä on kyse ja miten voit osallistua.

Ilmoittautuminen on käynnissä 1.1.-31.5.2017.

Luethan tämän sivun ohjeet huolellisesti. Jos et löydä näiltä sivuilta tarvitsemaasi tietoa, voit olla yhteydessä TeenStreet-koordinaattoriimme sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 0440500115

 

2. Osallistumismahdollisuudet

Nuoret

Jos olet 13-17 -vuotias (synt. 1999-2004), olet varsinaista kohderyhmää, ja sinulla on mahdollisuus osallistua leirille nuorena. Valitse siis sähköistä rekisteröitymistä tehdessäsi tämä rooli.

Mikäli olet syntynyt vuonna 2004, mutta et ole vielä täyttänyt 13 vuotta tai olet syntynyt 1999, mutta olet jo 18-vuotias ja tahtoisit osallistua nuorena, ole meihin yhteydessä sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kerromme, miten sinun tulee edetä.

Palvelutiimi

Palvelutiimiin (Service Team) voi hakea kaikki täysi-ikäiset. Palvelutiimi on joukkio, jota ilman TeenStreetiä ei voitaisi järjestää, sillä he pitävät rattaat pyörimässä palvelemalla mm. keittiössä, siivoustiimissä, lastenhoidossa, rukouspalvelussa jne. Sähköisestä rekisteröitymislomakkeesta löydät listan, josta voit valita kaksi sinulle mieluisinta tehtävää, joihin haet. Ilmoitamme myöhemmin, mihin sinut on valittu.

Huomioithan, että palvelutiimin jäsenten tulee olla leirialueella jo päivää ennen leirin alkua, jotta tehtävänkuvat ja aikataulut ovat kaikille selvät ennen nuorten saapumista.

Koutsi

Koutsi johtaa pienryhmää, joka koostuu 5-7 samaa sukupuolta edustavasta suomalaisesta nuoresta. Koutsilla on esisijaisen tärkeä rooli TeenStreetillä. Hän on kaikkein lähimpänä ryhmänsä nuoria auttaen, kuunnellen, ohjaten, opastaen, rukoillen ja esimerkkinä ja auktoriteettina toimien.

Koutsin / koutsilla tulee olla:

- 20 -vuotias tai vanhempi

- syvä henkilökohtainen suhde Jeesukseen

- halua toimia nuorten parissa

- kokemusta pienryhmien vetämisestä ja / tai nuorten kanssa työskentelemisestä

- valmis sitoutumaan TeenStreetin sääntöihin

- seurakunnan työntekijän suositus tehtävään

- kykyä vetää pienryhmien raamattutuokiot valmiiksi annettujen materiaalien pohjalta

- valmis nukkumaan ryhmämajoituksessa nuortensa kanssa

- terveyttä ja voimavaroja tehtävän vaatimaan vastuuseen ja leirielämään

- sitoutunut olemaan leirillä koko tapahtuman ajan

- OM:n vaatima ja järjestämä koulutus tehtävään

Koska nuortemme äidinkieli on pääasiassa suomi, koutsilta edellytetään myös hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa. Mikäli joku seurakunta kokoaa Suomen sisällä esim. ruotsia tai englantia puhuvan nuorten ryhmän, edellytämme, että heillä on myös ryhmälleen sopiva koutsi.

 

3. Osallistumismaksut

Nuoret
Ennen 30.4.: 275€, sisarukset 255€
30.4. jälkeen: 285€, sisarukset 265€
Sisarusalennus toteutuu ainoastaan, jos sisarukset osallistuvat nuorina.

Aikuiset
175€

Lapset
0-5 vuotta: 50€
6-12 vuotta: 90€

Yllämainitut hinnat ovat osallistumismaksuja, jotka eivät sisällä matkoja tai mahdollisia vakuutusmaksuja.

Rekisteröitymisen yhteydessä tulee maksaa 25 euron rekisteröitymismaksu. Voit maksaa sen viereisen Paytrail -maksupalvelun kautta, tai maksamalla suoraan Operaatio Mobilisaation tilille FI63 8000 1201 5560 90 (Danske Bank) kirjoittamalla viestiruutuun osallistujan nimen + ”TS-rekisteröitymismaksu” 

 

4. Matkustaminen

Alaikäiset saavat matkustaa vain alla mainitulla matkustusvaihtoehdolla, mikäli hänen vanhempansa tai huoltajansa eivät vie heitä leirialueelle saakka ja tule noutamaan heitä leirin päättyessä leirialueelta.

Tänä vuonna matkustaminen tapahtuu lentäen. Jokaisen tulee ilmoittautua lennolle itse. Lennolle on järjestetty matkanjohtajat OM:n puolesta.

Lentovaihtoehdot:
Finnair (suora)
• 27.7. Helsinki-Frankfurt 7:50 - 9:25, lento AY821
• 2.8. Frankfurt-Helsinki 11:45 - 15:10, lento AY822

Lufthansa (suora)
• 27.7. Helsinki-Frankfurt 6.35 - 08.10, lento LH855
• 2.8. Frankfurt-Helsinki 13:40 - 17:05, lento LH850

HUOM. Ole tarkkana lentoja varatessasi, että lentojen numerot täsmäävät yllä annettujen lentovaihtoehtojen kanssa!

OM:n puolesta on järjestetty bussikuljetus Frankfurtin lentokentältä TeenStreetille ja takaisin. Bussikyydin hinta ilmoitetaan myöhemmin.

Matkustamisen yksityiskohdista tulee ilmoittaa OM:n toimistolle kaavakkeella, joka lähetetään vanhemman / huoltajan sähköpostiin rekisteröitymisen jälkeen. Kaavake tulee postittaa meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.6. mennessä.

Aikuisilla on mahdollisuus matkustaa omatoimisesti valitsemallaan tavalla. Matkasuunnitelma tulee ilmoittaa OM:n toimistolle mahdollisimman pian rekisteröitymisen jälkeen, viimeistään 15.6. mennessä. Pyydämme kuitenkin erityisesti koutseja ja M&M-henkilöitä ottamaan matkaa suunnitellessaan huomioon, että tarvitsemme järjestetylle lennolle OM:n henkilökunnan lisäksi muita aikuisia.

 

5. Aikuiset osallistujat

Haastattelu, suosittelija ja tehtävään hyväksyminen
Haastattelemme jokaisen aikuisen hakijan joko puhelimitse tai kasvotusten. Olemme sinuun yhteydessä rekisteröitymisesi jälkeen haastatteluajankohdan sopimisesta. Haastatteluun on hyvä varata vähintään 30 minuuttia.

Itse hakijan lisäksi haastattelemme hänen rekisteröitymisen yhteydessä suosittelijakseen ilmoittamaa henkilöä. Suosittelijan tulee olla kypsempi uskova henkilö (esim. seurakuntasi työntekijä, kuten pappi, nuoriso-ohjaaja tai muu vastuunkantaja), joka tuntee hakijan hyvin. Suosittelija ei voi olla sukulainen. Henkilön suostumusta suosittelijaksi tulee kysyä etukäteen ennen rekisteröitymistä.

Pidätämme oikeuden hyväksyä tai hylätä hakijan hakemus. Päätöksen tehtävään soveltuvuudesta teemme Suomen TeenStreet -tiimin kesken haastattelun ja suosittelijan kuulemisen jälkeen. Päätös ilmoitetaan hakijalle mahdollisimman pian. Matkalippuja ei kannata varata ennen virallista tehtävään hyväksymistä. Virallinen hyväksyminen vaatii myöntävän päätöksen lisäksi sitä, että olemme vastaanottaneet ilmoittautumisen vahvistuskaavakkeen oikein täytettynä.

Koulutus

Edellytämme aikuisilta osallistumista järjestämäämme koulutukseen. Vuoden 2017 koulutuspäivät ovat seuraavat:


20.5. Jyväskylä

27.5. Tampere

17.6. Tampere

Kaikki koulutukset alkavat klo 10 ja loppuvat klo 17. Tarkempi koulutuspaikkojen osoite ilmoitetaan sähköpostilla koulutuksen lähestyessä.

Valitse rekisteröitymisen yhteydessä itsellesi sopivin ja ilmoita se meille sähköpostitse heti rekisteröidyttyäsi.

 

6. Osallistuminen perheenä

TeenStreetille on mahdollista osallistua perheenä. Alle 13-vuotiaat lapset voivat tulla mukaan, mikäli vanhemmalla / vanhemmilla on jokin rooli leirillä. Alueella on järjestettyä ohjelmaa pienemmille ja isommille lapsille. Otathan huomioon, että vanhemman tulee sitoutua työskentelemään annetussa leiritehtävässä vähintään kuusi tuntia päivässä. Molempien vanhempien osallistuessa tämä koskee kumpaakin.

 

7. Ennen rekisteröitymistä

Huomioitavaa:
Rekisteröitymiseksi kutsumme sähköisen henkilötietokaavakkeen täyttämistä.
Vahvistettu ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä täytetty ilmoittautumisen vahvistuskaavake OM:n toimistolle. Kaavake tulee PDF-tiedostona rekisteröitymisessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautumisesi on virallista vasta kun olemme vastaanottaneet postitetun kaavakkeen.

TOIMI NÄIN:
Jos olet nuori, kysy lupa

  • Juttele vanhempasi / huoltajasi kanssa leirille osallistumisesta

Jos olet aikuinen, etsi itsellesi suosittelija. Suosittelijan kriteerit on määritelty kohdassa ”Tietoa aikuisille osallistujille”.

Passi- tai henkilötiedot

  • Ota selville passi- tai henkilökorttitietosi, tarvitset niitä täyttäessäsi hakemusta.

Matkavakuutus

  • Ota selville matkavakuutustietosi. Leirille ei voi lähteä ilman matkan aikana voimassa olevaa matkavakuutusta. Mikäli sinulla ei ole matkavakuutusta, voit ottaa osaa OM Suomen järjestämään ryhmämatkavakuutukseen. Vaihtoehtoisesti voit hoitaa vakuutuksen itse. Vähimmäisvaatimus on Eurooppalainen sairaanhoitokortti, jonka voi tilata ilmaiseksi KELA:sta: http://www.kela.fi/eurooppalainen-sairaanhoitokortti
  • TeenStreet -ilmoittautumista täyttäessäsi sinun tulee olla tietoinen, mikä yllä mainituista vakuutusvaihtoehdoista pätee sinun kohdallasi.

Etsi valmiiksi kuva itsestäsi, jonka haluat leiripassiisi. Kuvan tulee olla otettu tarpeeksi läheltä, niin että kasvot ovat tunnistettavissa.

 

8. Rekisteröityminen

Valmistautuminen

• Varmista, että olet hoitanut ”Ennen rekisteröitymistä” -kohdassa mainitut asiat.

Täytä rauhassa

• Lomakkeen täyttäminen vie jonkin verran aikaa. Valitse siis kiireetön hetki.

Täytä oikein

• Varmista, että rekisteröidyt Suomen kautta. Valitse maavalikosta Suomi / Finland, jonka jälkeen voit valita kieleksi joko suomen tai ruotsin oman äidinkielesi mukaan.
• Ilmoita etunimeksesi kutsumanimesi, sillä rekisteröitymisessä käyttämäsi nimi tulostetaan leiripassiisi, joka on näkyvillä koko leirin ajan. Jos ensimmäinen nimesi on eri kuin kutsumanimesi, virallinen nimesi tulee tiettäväksi passi- / henkilökorttitietoja koskevassa kohdassa.
• Rekisteröitymislomakkeessa tullaan kysymään sähköpostiosoitettasi. Tulet saamaan tähän osoitteeseen leiriin liittyviä tiedotteita. Valitse siis sellainen sähköposti, jota luet.
• Nuorilta kysytään myös vanhemman / huoltajan sähköpostiosoitetta ja muita yhteystietoja. Ota ne selville ennen kuin aloitat rekisteröitymisen.

Rekisteröidy ajoissa

• Sähköinen rekisteröityminen on käynnissä 1.1. -31.5.2017. Nuorten osallistumismaksu nousee 10 eurolla 30.4. jälkeen. Emme ota vastaan myöhäisiä rekisteröitymisiä. Poikkeuksen teemme ainoastaan, mikäli jostain vastuutehtävästä puuttuu aikuisia
• Rekisteröityminen tapahtuu sivulla https://www.om.org/teenstreet ja napsauttamalla sieltä "Register now".

HUOM! Rekisteröitymisen yhteydessä tulee maksaa 25 euron rekisteröitymismaksu. Voit maksaa sen viereisen Paytrail -maksupalvelun kautta, tai maksamalla suoraan Operaatio Mobilisaation tilille FI63 8000 1201 5560 90 (Danske Bank) kirjoittamalla viestiruutuun osallistujan nimen + ”TS-rekisteröitymismaksu”

 

9. Ilmoittautumisen vahvistuskaavake ja muut vaadittavat tiedot

Ilmoittautumisen vahvistuskaavake
Kun olet rekisteröitynyt, saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen PDF-tiedostona ilmoittautumisen vahvistuskaavakkeen, joka sinun tulee tulostaa, täyttää ja lähettää OM:n toimistolle viimeistään 15.6. mennessä. Ilmoittautumisesi ei ole sitova ennen kuin olemme vastaanottaneet kaavakkeen.

Terveystietolomake ja leikkauslupa
Tämä lomake lähetetään tiedostona vanhemman / huoltajan sähköpostiin. Vanhemman / huoltajan tulee tulostaa se, tarkistaa tietojen oikeellisuus, allekirjoittaa se ja postittaa OM:n toimistolle viimeistään 15.6. mennessä. Samassa lomakkeessa kysymme sairaalalle lupaa toimittaa nuorelle leikkaustoimenpide, mikäli tilanne niin vaatii.

Matkustuslupa-asiakirja
Tämä lomake lähetetään tiedostona vanhemman / huoltajan sähköpostiin. Tähän täytetään nuoren matkaa koskevat tiedot sekä vanhemman / huoltajan suostumus, että nuori saa matkustaa kanssamme. Lomake tulee tulostaa, täyttää ja postittaa OM:n toimistolle viimeistään 15.6. mennessä.

Yllämainitut lomakkeet voi lähettää samassa kuoressa. Lähetettäviä lomakkeita on yhteensä 3 kappaletta.

Lisäksi edellytämme 15.6. mennessä:
- Leirin aikana voimassa olevan passin / henkilökortin tiedot
- Että matkavakuutus on kunnossa

Mikäli emme ole vastaanottaneet mainittuja tietoja ja dokumentteja 15.6. mennessä, pidätämme oikeuden perua rekisteröityminen / ilmoittautuminen automaattisesti. Lähetämme asiasta tarvittaessa muistutuksen kaksi viikkoa ja viikkoa ennen umpeutumisajankohtaa.

Osoite: Operaatio Mobilisaatio, TeenStreet, Yliopistonkatu 58 B 5. krs., 33100 Tampere
Jos sinulla ei ole tulostinta, tulostaminen onnistuu esim. kirjastossa.

 

10. Lasku

Kun olemme vastaanottaneet kaikki laskutuksessa tarvittavat tiedot (ilmoittautumisen vahvistuskaavake, matkustuslupa-asiakirja ja vakuutustiedot), lähetämme laskun. Maksa lasku eräpäivään mennessä.

 

11. Kesäkirje ja pakkauslista

Lähetämme kesäkuussa kesäkirjeen ja sen mukana pakkauslistan. Kesäkirje sisältää tarkempaa tietoa tulevasta TeenStreetistä ja siihen liittyvistä asioista.

 

12. Muistilista

-        Tutustu rekisteröitymisohjeisiin

-        Tee sähköinen rekisteröityminen

-        Varaa lento

-        Postita 15.6. mennessä:

  • Ilmoittautumisen vahvistuskaavake
  • Terveystieto- ja leikkauslupalomake
  • Matkustuslupa-asiakirja

-        Ilmoita sähköpostilla 15.6. mennessä:

  • Mahdollisesti puuttuvat matkavakuutustiedot
  • Mahdollisesti puuttuvat passi- / henkilökorttitiedot
  • Muut mahdollisesti erikseen pyydetyt puutteelliset tiedot

-        Maksa lasku

-        Lue kesäkirje huolella

-        Valmistaudu leiriin

Aikuisille lisäksi:

-        Muista haastattelu (Älä varaa lentoja ennen kuin olet varma, että sinut on hyväksytty!)

-        Osallistu koulutukseen

-        Käy läpi etukäteen annettava materiaali